Mulungu wat is het?

Wat is Mulungu?

De Mulungu producten worden gewonnen uit het schors en de bladeren van de Mulungu-boom.

De officiele namen zijn :Erythrina mulungu en Erythrina verna.

 

Mulungu is een natuurlijk kalmerend middel, afkomstig uit oa de regenwouden van Zuid Amerika . Het wordt al eeuwen gebruikt als traditioneel kruidenmiddel om het zenuwstelsel te kalmeren en stress en angst te verlichten. Mulungu bevat ook natuurlijke anti-oxidanten. 1 druppel onder de tong geeft al een kalmerend effect. 3 à 5 druppels zorgen ervoor dat je zo ontspannen bent dat je in een mum van tijd in slaap valt.

 

Erythrina mulungu en Erythrina verna

Het populaire Braziliaanse kruid – Mulungu schors helpt het stressniveau verlagen. Mulungu wordt al jarenlang gebruikt in Zuid-Amerika en niet alleen als een natuurlijk kalmerend middel, maar ook om een opgewonden zenuwstelsel te kalmeren en mensen met slaapproblemen te helpen.

Het traditionele gebruik van Mulungu is om angst en spanning te verlichten. Dit is goed gedocumenteerd door onderzoekers. Het blijkt zelfs dat het angstige reacties effectief verandert. De onderzoekers meldden dat Mulungu extract een effect heeft vergelijkbaar met de veel voorgeschreven anti-angst drug Diazepam, zonder de bijwerkingen dat je suf wordt. Het is een natuurlijke mentale stimulans en lichaamsontspanner.

 

 

Bovendien, één van de belangrijkste gevolgen van Mulungu is een sterke fysiek gevoel van welzijn, of gemoedsgesteldheid. Het wordt ervaren als zeer aangename warmte en tintelingen in het lichaam. Het is dit aangename gevoel dat zo goed werkt als een eetlustremmer. Je voelt je zo goed dat je niet wilt eten. Uit enkele onderzoeken blijkt ook dat het zelfs kan helpen om pijn te verminderen.

 

Normaal gesproken, als het op zichzelf wordt ingenomen, kan Mulungu schors slaperigheid veroorzaken. Maar wanneer het wordt genomen met een stimulerend middel, zoals groene thee, worden de aangename gevoelens versterkt, en worden ze begeleid door een verhoogde mentale helderheid.

Het kruid zelf kan worden opgevat als een tinctuur, aangetroffen als thee of vaak gevonden bij andere kruidensupplement formules.

Een reactie plaatsen