Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen bij Healing by Nature ?

Bij ons kun u gemakkelijk betalen met iDeal, Creditcard, PayPal of AfterPay. Voor bedrijven is er ook de mogelijkheid om te bestellen op rekening (hier kunnen wel administratiekosten aan verbonden zijn).

Ook kan je bij ons betalen in Bitcoins, of Potcoins.

Betalen met iDEAL:

Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Betalen met creditcard (Visa, Mastercard en Maestro):

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard of Maestro. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand.

Betalen met PayPal:

Ben je houder van een PayPal-account, dan kun je direct online betalingen doen naar onze PayPal-account. Je betaling wordt online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd.

Achteraf betalen via AfterPay:

AfterPay voert voor HealingbyNature het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Betalen met Bancontact / Mr Cash (online bankieren België):

Met Bancontact / Mr Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact / Mr Cash. Je kunt betalen met een Bancontact / Mr Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

Betalen met SOFORT Banking:

Wanneer u deze vorm van betaling kiest, wordt u direct na het plaatsen van de bestelling naar de site van Sofortbanking geleid. Hier meldt u zich in een gecodeerd betaalformulier met uw gewone gegevens voor het online-bankieren aan. Deze gegevens worden gecodeerd naar uw bank gestuurd. Vervolgens maakt u, net als bij het online-bankieren, nu het bedrag over en bevestigt alles met een TAN.

Betalen met Giropay (online bankieren Duitsland:

Het betaalproces van Giropay is vergelijkbaar met die van iDEAL in Nederland. Dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen die samen 80% van de Duitse markt dekken. Het betalen met Giropay kan gewoon via de eigen bank wat ervoor zorgt dat het een eenvoudige en veilige betaalmethode is.

 

Bestellen op factuur (alleen voor zakelijke klanten):

Bent u een zakelijke klant, dan kunt u kiezen voor bestelling op factuur. De standaard betaaltermijn is 14 dagen na ontvangst van de bestelling.