Disclaimer

Ons doel:

Door onze artikelen te baseren op wetenschappelijke literatuur trachten wij bezoekers zo goed mogelijk te informeren. Daarnaast vermelden wij zo veel als mogelijk onze bronnen, opdat bezoekers kunnen nagaan waar onze artikelen op gebaseerd zijn.

De informatie die op “Healing by Nature” gevonden kan worden is geen vervanging van medische zorg door professionals en/of zorgverlenende instanties. Wanneer individuen een behandeling overwegen, raden wij hen te allen tijde aan dit te bespreken met een professional (zoals een huisarts, medisch specialist of psychiater), zeker wanneer deze persoon reeds onder medische behandeling is.

Bezoekers van “HealingbyNature” wordt aangeraden om hun medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan een professional, zoals een huisarts of een medisch specialist. De informatie die gevonden kan worden op “Healingbynature” is niet bedoeld voor het diagnosticeren van klachten of symptomen van individuen, raadpleeg hiervoor altijd een professional (zoals een huisarts, medisch specialist of psychiater).

Bij acute klachten (het zij lichamelijk, het zij psychisch) of verergering daarvan wordt bezoekers van “Healing by Nature” geadviseerd om onmiddellijk contact op te nemen met hun (huis)arts of het noodnummer (112).
Aansprakelijkheid:

Hoewel de informatie op “HealingbyNature.nl” met zorg is samengesteld accepteert “HealingbyNature” geen aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen van het toepassen van deze informatie. Deze verantwoordelijkheid ligt volledig bij de bezoeker zelf.