Over ons

Herba Sanitatum betekent Geneeskrachtige Plant.

Eeuwenlang gebruiken mensen geneeskrachtige planten en kruiden voor hun gezondheid. In oude samenlevingen zorgden sjamanen, kruidendokters, medicijnmannen voor de gezondheid van hun leden, dikwijls gepaard met rituelen en gebeden.

Vandaag de dag is deze natuurlijke geneeswijze uitgegroeid tot een moderne kruidengeneeskunde. Via hoogtechnologische methodes worden de inhoudsstoffen gehaald uit planten en kruiden. De samenstelling en de werking van de inhoudsstoffen van planten en kruiden wordt achterhaald en via klinische studies aan de befaamdste universiteiten bewezen. Zoals ook de natuur streeft naar evenwicht en harmonie, zo werken ook de fytotherapie en aromatherapie in op de mens. Het behandelen van gezondheidsklachten gebeurt door herstel van het evenwicht van de patiënt, waardoor de gezondheid terugkeert.

Fytotherapie en aromatherapie hebben veel voordelen waarbij de meest opvallende hun veilige en toch efficiënte werking is zonder veel neveneffecten of bijwerkingen.

Daarenboven kunnen veel fytotherapeutische producten preventief gebruikt worden. “Beter voorkomen dan genezen!” Een sterke leuze voor de zwakkeren in de maatschappij (kinderen en ouderen) maar ook voor de sportmensen. Toch kunnen planten en kruidenextracten toxisch zijn. Dus kennis van zaken is wel een must.

Wij bieden onder andere Cbd-producten aan. Onze Cbd-producten zijn van zeer goede kwaliteit, en hebben een sterk effect. Als u meer wilt weten over onze Cbd-producten kunt u een kijkje nemen in onze Webshop. Of u kunt hier kijken voor een verdere uitleg over Cbd.

Op onze site HealingbyNature.nl vindt u een uitgebreide selectie van producten.

Al deze producten dragen bij aan uw gezondheid